ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φάμπιο Μαρτίνς, ο εκλεκτός του Καρντόσο

ΑΕΚ: Φάμπιο Μαρτίνς, ο εκλεκτός του Καρντόσο

Η ΑΕΚ, με τις ευλογίες του Μιγκέλ Καρντόσο, δουλεύει δυναμικά για να κλείσει τα κενά της στα άκρα της επίθεσης. Η επιχείρηση αυτή έχει όνομα και επίθετο: Φάμπιο Μαρτίνς.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από την Πορτογαλία παίζει δυνατά για την ΑΕΚ και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr αποτελεί τον εκλεκτό του Μιγκέλ Καρντόσο για τα άκρα της επίθεσης.

Πρόκειται για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό της Μπράγκα, Φάμπιο Μαρτίνς. Ο ύψους 1,78μ. έχει γεννηθεί στις 24/7/1993 και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις περίφημες ακαδημίες της Πόρτο. Στη συνέχεια έπαιξε μπάλα σε Άβες, Μπράγκα και ως δανεικός στις Πάκος Φερέιρα και Τσάβες, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2022.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, χαρακτηρίζεται στο παιχνίδι του για την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός, όπως και για την άνεση που έχει στο να βλέπει γήπεδο, βοηθώντας έτσι στη δημιουργία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να ξεχωρίσει μεταξύ των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που είχε στη λίστα του ο Καρντόσο.

Όσον αφορά στην περσινή σεζόν, ο Μαρτίνς έγραψε 18 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ. Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι από τον περασμένο Φεβρουάριο έγραφαν στην Πορτογαλία πως θέλει να φύγει από την Μπράγκα, διότι εφέτος δεν έπαιρνε ευκαιρίες και στο κατόπι του βρίσκονταν αρκετές πορτογαλικές ομάδες. Πέρυσι ο Μαρτίνς, εντός μίας γεμάτης σεζόν, σε 40 συμμετοχές είχε 7 γκολ και πέντε ασίστ.

ΠΕΡΙ ΖΕΡΑΛΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΒΙΝΟΒΙΤΣ

Ζεράλδες, Κροβίνοβιτς και πλέον ο Φάμπιο Μαρτίνς είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που φιγουράρουν ψηλότερα απ' όλους στη λίστα του Μιγκέλ Καρντόσο.

Για τον Τσίκο Ζεράλδες, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr στις 10/6, η υπόθεση φαίνεται πως θα κριθεί οριστικά εντός των επόμενων ωρών. Ο ποδοσφαιριστής θέλει ΑΕΚ, οπότε η Ένωση έχει ένα δυνατό χαρτί στις διαπραγματεύσεις της.

Όσον αφορά στον Φιλίπ Κροβίνοβιτς που επίσης διαβάσατε για εκείνον στο Sport24.gr, πρόκειται για τον εκλεκτό των εκλεκτών του Μιγκέλ Καρντόσο, οι "κιτρινόμαυροι" το προσπαθούν από κάθε μεριά, όμως η περίπτωσή του μέχρι αυτή την ώρα χαρακτηρίζεται δύσκολη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πόνσε: "Θέλω άλλο πρωτάθλημα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ