ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εβδομάδα Βέρντε, εβδομάδα εξτρέμ

FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η εβδομάδα όσον αφορά στις εξελίξεις γύρω από το θέμα του εξτρέμ που θέλει ν' αποκτήσει η ΑΕΚ. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες και για τον Ντανιέλε Βέρντε, στόχο της Ένωσης.

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που ξημερώνει για την ΑΕΚ και τον εξτρέμ που θ' αποκτηθεί για να κλείσει μία ανοιχτή πληγή 2,5 ετών. Όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr, η Ένωση προκρίνει την περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε έναντι κάποιων άλλων, ωστόσο έχει αρκετά προχωρημένες δύο υποθέσεις ακραίων επιθετικών ως εναλλακτικές.

Πάμε, όμως, στο πιο πρόσφατο update του κεφαλαίου: Βέρντε, καθώς η εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική και για τον ίδιο τον παίκτη, ασχέτως αν θα καταλήξει στην ΑΕΚ ή σε κάποια από τις άλλες ομάδες που τον διεκδικούν (με πιο ζεστό το ενδιαφέρον να προέρχεται από την Ισπανία). Ο 24χρονος Ιταλός, λοιπόν, μαζί με τον ατζέντη του έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με το νέο κουμανταδόρο της Ρόμα, επί των μεταγραφικών, για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον του.

Ο Τζιανλούκα Πετράκι, όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του Βέρντε, περιμένει τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του για να καταλήξουν οριστικά στο τί είναι αποφασισμένη να κάνει η Ρόμα με τον 24χρονο που έχει συμβόλαιο έως το 2020. Σε πρώτο πλάνο είναι η πώληση, αλλά εδώ είναι το "αγκάθι" μεταξύ του παίκτη και των Ρωμαίων.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας από την "Αιώνια Πόλη" κοστολογεί τον Βέρντε στα 2 εκατ. ευρώ, χρήματα αρκετά, όπως πιστεύει η πλευρά του παίκτη, για κάποιον που σε έξι μήνες θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιο κλαμπ θέλει για να πάει το επόμενο καλοκαίρι να παίξει εκεί ως ελεύθερος και χωρίς η Ρόμα να πάρει ευρώ εν τέλει από την υπόθεση.

Όπως και να 'χει η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις, ο παίκτης αρέσει στον Καρντόσο, οπότε οι επόμενες μέρες και κινήσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών θα οριστικοποιήσουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Βέρντε που είναι παιδί των ακαδημιών της Ρόμα, αλλά ούτε με τον Φονσέκα πια στο τιμόνι της ομάδας παίρνει ευκαιρία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ