ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εβδομάδα εξελίξεων για δύο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΙΓΚΕΛ ΚΑΡΝΤΟΣΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΙΓΚΕΛ ΚΑΡΝΤΟΣΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πατάει γκάζι η ΑΕΚ τις επόμενες ώρες για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του Ζεράλντες από την Σπόρτινγκ και να ξεκαθαρίσει του Μαρτίνς.

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που έρχεται για την ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει να τελειώνει με το θέμα του Τσίκο Ζεράλντες και να ξεκαθαρίσει με τις προθέσεις του Φάμπιο Μαρτίνς της Μπράγκα.

Ο επιτελικός μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα έχει βρε προφορικά με την Ένωση και περιμένει με το εισιτήριο στο χέρι για να έρθει στην Ελλάδα αφού η ΑΕΚ ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τα "λιοντάρια". Η πληροφόρηση αυτή τη στιγμή αναφέρει ότι οι δύο ομάδες δουλεύουν για την οψιόν αγοράς που θα μπει στη συμφωνία.

Υπενθυμίζουμε πως οι "κιτρινόμαυροι" συνηθίζουν να πηγαίνουν μέχρι τέλους τις λεπτομέρειες για τις ρήτρες που βάζουν σε δανεικούς ποδοσφαιριστές. Τη μοναδική φορά, άλλωστε, που η Ένωση δεν έχει βάλει οψιόν αγοράς σε ανάλογη περίπτωση ήταν όταν επέστρεψε στην ομάδα ο Σέρχιο Αραούχο από την Λας Πάλμας.

Όσον αφορά τώρα στην υπόθεση του Φάμπιο Μαρτίνς, εκεί ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να είναι θετικός να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαντόρ βάζει ζόρια, διότι όπως προκύπτει από πορτογαλικά δημοσιεύματα έχει δυσαρεστηθεί με τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση του Άλεφ ο οποίος τελικά δεν αποκτήθηκε και επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει ότι η ΑΕΚ ελέγχει τις περιπτώσεις κι άλλων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Μαρτίνς, δηλαδή αυτή του εξτρέμ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ