ΑΕΚ

AEK: Έτσι θα βγει από την καραντίνα

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε αναλυτικα τα βήματα της ΑΕΚ για την έξοδο από την καραντίνα και την επιστροφή στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Ασχέτως των αναλυτικών οδηγιών για κάθε άθλημα που αναμένονται από την αρμόδια επιτροπή μέχρι σήμερα το βράδυ και που φυσικά πρόκειται να ακολουθήσουν ολες οι ομάδες, με ευλάβεια, αυτά που έχουν αρχικά αποφασιστεί από την ΑΕΚ, είναι τα εξής:

Τη Δευτέρα οι παίκτες θα υποβληθούν σε τεστ, όπως επίσης το προπονητικό επιτελείο αλλά και όλοι όσοι για λόγους δουλειάς μπορεί να βρίσκονται στα Σπάτα (ακόμα για παράδειγμα και οι συντηρητές του χλοοτάπητα).

Μέχρι να υπάρξει και το τελευταίο αποτέλεσμα των τεστ για όλους, δεν θα μπει κανένας στα Σπάτα για να αρχίσουν οι προπονήσεις, οπότε δεν αποκλείεται αν δεν υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος για ασφάλεια να αρχίσουν αυτές και μία ημέρα αργότερα.

Ο αρχιγυμναστής Τζόρτζιο Ντ Ουρμπάνο σε συνεργασία με τον Μάσιμο Καρέρα και το υπόλοιπο σταφ, έχουν ήδη καταρτίσει τα γκρουπ ατομικών προπονήσεων που θα είναι αυστηρά των έξι ατόμων, δεν θα γίνει δηλαδή καν χρήση του δικαιώματος μέχρι οχτώ.

Οι προπονήσεις θα γίνονται από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες των ατομικών και με εναλλάξ ώρες και χρήση και των δύο γηπέδων τα οποία έχουν ήδη ελεγθει και προετοιμαστεί.

Εννοείται ότι οι εσωτερικοί χώροι των Σπάτων, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα θα είναι κλειστοί και η όποια χρήση οργάνων και υλικού θα γίνεται εξωτερικά και με προετοιμασία για τη συνεχόμενη απολύμανση σε ό,τι χρησιμοποιείται.

Εχει ήδη γίνει ο εφοδιασμός του αθλητικού κέντρου με μάσκες, γάντια και αντισυπτικά για τους εξωτερικούς χώρους.

Οι επικεφαλείς του ποδοσφαιρικού είναι σε επαφή με την υγιεονομική επιτροπή του Υπουργείου και για ερωτήσεις που τυχόν έχουν, ενώ έχουν τεθεί και στη διάθεση των ειδικών για ό,τι χρειαστεί ενδεχομένως να βοηθήσουν με τις δικές τους παρατηρήσεις στην κατεύθυνση της ακόμα μεγαλύτερης ασφαλειας στην έναρξη των προπονήσεων.

Ολες οι συννενοήσεις που γίνονται από το πρωί και ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο και με βιντεοκλήσεις και με τηλέφωνο, έχουν γίνει ανάμεσα στους κ.κ. Ιβιτς, Δημητριάδη, τον γιατρό της ομάδας, τον προπονητή Μάσιμο Καρέρα, τον γυμναστή Τζόρτζιο Ντ Ουρμπάνο και τον υπεύθυνο του προπονητικού Αλέξη Παπαναστασίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ