ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας ο Μπακάκης

ΑΕΚ: Έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας ο Μπακάκης

Ο Μιχάλης Μπακάκης υποβλήθηκε την Τρίτη το πρωί σε επέμβαση στους κοιλιακούς και θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του για να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος.

Σε εγχείριση στους κοιλιακούς υποβλήθηκε την Τρίτη (21/5) ο Μιχάλης Μπακάκης με τον αμυντικό της ΑΕΚ να περνάει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει ένα πρόβλημα το οποίο τον ταλαιπωρούσε για αρκετό διάστημα τη φετινή σεζόν.

Ο Μπακάκης θα βγει την Τετάρτη από το νοσοκομείο και θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ να είναι πανέτοιμος. Φυσικά ο αμυντικός της ΑΕΚ θα χάσει τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδος που ακολουθούν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΑΕΚ ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επέμβαση αποκατάστασης του χρόνιου προβλήματος κοιλιακών, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιχάλης Μπακάκης, από τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο Μιχάλης Μπακάκης αναμένεται να πάρει την Τετάρτη εξιτήριο από το νοσοκομείο και να ξεκινήσει σταδιακά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Πολλές ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην ενεργό δράση με την έναρξη της προετοιμασίας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ