ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ερχονται ο Καρντόσο και οι συνεργάτες του

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΙΓΚΕΛ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΙΓΚΕΛ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αφίξεων συνέχεια για την ΑΕΚ, καθώς μετά τις μεταγραφές, στην Ελλάδα έρχονται ο Μιγκέλ Καρντόσο με τους συνεργάτες του ώστε ν' αρχίσουν το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Την Κυριακή (23/6) αναμένονται στην Αθήνα οι τέσσερις συνεργάτες του Μιγκέλ Καρντόσο. Πρόκειται για τους: Νούνο Μπαπτίστα (βοηθός προπονητή), Ντανιέλ Κορέια (προπονητής τερματοφυλάκων), Αντόνιο Καλάντο (γυμναστής) και Φρανσίσκο Κόστα (αναλυτής).

Όσον αφορά στον τεχνικό της ΑΕΚ, αυτός θα έρθει στη χώρα μας τη Δευτέρα (24/6) και όλο το τιμ πια συγκεντρωμένο θα πραγματοποιήσει το πρώτο μίτινγκ επί αθηναϊκού εδάφους με τους γιατρούς της ομάδας και το υπόλοιπο επιτελείο, ώστε να είναι όλα έτοιμα την Πέμπτη στην πρώτη της Ένωσης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα συγκεντρωθούν στα Σπάτα στις 27/6 κατά πάσα πιθανότητα στις 18:00, αλλά ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί η ώρα.

Ο Καρντόσο, πάντως, και οι άνθρωποι που θα συνεργαστούν μαζί του έχουν ήδη οργανώσει το πρόγραμμα για τις ημέρες που ακολουθούν. Επίσης, τη Δευτέρα (24/6), πέραν του κόουτς, στην πατρίδα μας θα έρθει ο Τσίκο Ζεράλντες και όπως όλα δείχνουν την επόμενη μέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θ' ανακοινωθεί ο δανεισμός του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Διαβάστε ακόμη:

Σιμάο: Ο Professor της ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ