ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έρχεται ο Κρίστιτσιτς

PSG midfielder Adrien Rabiot, right, is challenged by Red Star's Nenad Krsticic during the group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Κρίστιτσιτς AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Κρίστιτσιτς αναμένεται να ταξιδέψει την Πέμπτη (3/1) στην Αθήνα, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα στην Σερβία.

Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε συμφωνία για την μεταγραφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ, ο προγραμματισμός ήταν να έρθει στην Ελλάδα στις 3 Ιανουαρίου. Και σύμφωνα μ’ όσα υποστηρίζουν οι Σέρβοι, το πρόγραμμα αναμένεται να τηρηθεί.

Οι συμπατριώτες του Κρίστιτσιτς υποστηρίζουν πως ο 28χρονος χαφ θα βρίσκεται αύριο (3/1) αργά το απόγευμα στην Αθήνα, προκειμένου να «πέσουν» οι υπογραφές, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Βεβαίως υπάρχουν και ορισμένες τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετήσει η ΑΕΚ με τον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς.

Ο στόχος όμως των ανθρώπων της Ένωσης, είναι να κλείσουν και αυτό το ζήτημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προκειμένου ο Κρίστιτσιτς να ανακοινωθεί και επισήμως και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ