ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επτά χρόνια από το "ερχόμαστε" του Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης στην συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014.
(EUROKINISSIΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης στην συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSIΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της θυμήθηκε τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη το 2013 και με video αποτυπώνει πως μεταφράστηκε σε πράξεις το "ερχόμαστε".

Επτά χρόνια έχουν περάσει από τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Τατόι όταν και ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ΑΕΚ και παρουσίασε το πλάνο του για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της θυμήθηκε όσα είχαν ειπωθεί τότε και με video αποτυπώνει πως μεταφράστηκε σε πράξεις το "ερχόμαστε".

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει: "Ξεκινήσαμε και πάλι από το μηδέν! Με δύο στόχους: Ο πρώτος, η δημιουργία μίας ομάδας σε στέρεες βάσεις σε όλα τα επίπεδα, μακριά από τα λάθη του παρελθόντος

Ο δεύτερος, η δημιουργία του γηπέδου μας και η επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σαν σήμερα, πριν από επτά ακριβώς χρόνια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο Τατόι ανέλυσε επακριβώς το τι σημαίνει το "ερχόμαστε".

Επτά χρόνια μετά, μιλάνε τα γεγονότα!"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ