ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Επιχείρηση... ανασύνταξη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ουζουνίδης και παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στα Σπάτα για δουλειά, με πρώτο στόχο την άμεση ανασύνταξη μετά απ’ όσα προκάλεσε η κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Βγαίνει η αποστολή για το Μόναχο.

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι του Σαββάτου (3/11) με τον Παναθηναϊκό, προκάλεσε και έκρηξη του Ουζουνίδη και γενικές... αναταράξεις μέσα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Και δεδομένα έριξε βαριά σκιά και προβληματισμού και εκνευρισμού πάνω στον οργανισμό της ομάδας.

Όμως από την άλλη μεριά, αφενός στο ΟΑΚΑ δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου (άλλωστε η ΑΕΚ δεν ηττήθηκε καν), αφετέρου και κυρίως, δεν έχει σταματήσει ο χρόνος. Αύριο (6/11) η αποστολή της ΑΕΚ ταξιδεύει για το Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη (7/11) την Μπάγερν, στο πιο ζόρικο ματς της φετινής σεζόν, ενώ ακολουθεί την Κυριακή (11/11) ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια, απέναντι στον Ατρόμητο, στο άδειο λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ.

Επομένως πρώτος απ’ όλους ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει, πως αν η ομάδα μείνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τότε κινδυνεύει να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της. Φυσικά και η πολύ κακή εμφάνιση, δεν θα μπορούσε να περάσει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Εξ ου και η "έκρηξη" του τεχνικού της ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου στα Σπάτα.

Ωστόσο, πλέον, το ζητούμενο για τον Ουζουνίδη είναι η ανασύνταξη. Αφού πρώτα οι παίκτες ξεκούρασαν πρώτα το μυαλό τους, στο χθεσινό ρεπό, σήμερα (5/11) επιστρέφουν στα Σπάτα. Είναι αναμενόμενο πως θα είναι μια δύσκολη επιστροφή και πως το κλίμα θα είναι για πρώτη φορά τόσο βαρύ.

Όμως πρώτος ο Ουζουνίδης, αναμένεται να δώσει το σύνθημα για την ανασύνταξη, ενώ ο προπονητής της ΑΕΚ περιμένει να διαπιστώσει και ποιους παίκτες θα μπορεί να έχει μαζί του για το Μόναχο.

Με δεδομένο πως η αποστολή της Ένωσης "πετάει" αύριο πρωί για την Γερμανία, ο Ουζουνίδης θα πρέπει σήμερα να κάνει τις επιλογές του. Ο Αντρέ Σιμόες υπέστη μια διάσειση πρώτου βαθμού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται στη σημερινή προπόνηση, θα κριθεί και η παρουσία του στο παιχνίδι με την Μπάγερν. Επίσης, ο Μάριος Οικονόμου αποχώρησε με κάκωση έσω πλαγίου από το ΟΑΚΑ και δύσκολα θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή για το Μόναχο.

Όσο για τον Τάσο Μπακασέτα, αν και εφόσον βγάλει το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης σε φουλ ρυθμούς, ίσως και να φωνάξει «παρών» στο προσκλητήριο του Ουζουνίδη για την Μπάγερν. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ