ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επίθεση Νέλσον Ολιβέιρα στα πορτογαλικά Μέσα

Portugals Nelson Oliveira, left, fight for the ball with Denmarks William Kvist during the Euro 2012 soccer championship Group B match between Denmark and Portugal in Lviv, Ukraine, Wednesday, June 13, 2012. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Portugals Nelson Oliveira, left, fight for the ball with Denmarks William Kvist during the Euro 2012 soccer championship Group B match between Denmark and Portugal in Lviv, Ukraine, Wednesday, June 13, 2012. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Οι Πορτογάλοι ρεπόρτερ έγραψαν πώς ο Νέλσον Ολιβέιρα συζητάει με την νεοφώτιστη, Φαμαλικάο και ο επιθετικός της Νόριτς εξαπέλυσε επίθεση μέσω Instagram.

Η Φαμαλικάο που απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Φάμπιο Μαρτίνς (παίκτη που παρακολούθησε η ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ) γράφτηκε από τα πορτογαλικά Μέσα ότι συζητάει με τον επίσης στόχο της Ένωσης, Νέλσον Ολιβέιρα.

Τα δημοσιεύματα των Πορτογάλων, όμως, για τον επιθετικό της Νόριτς διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα με σκληρό τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Νέλσον Ολιβέιρα "ανέβασε" story με τα ρεπορτάζ κορυφαίων Μέσων της χώρας του, βάζοντας πάνω τη στάμπα: " Fake News", δηλαδή " ψεύτικες ειδήσεις".

Υπενθυμίζουμε πως όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, ο Ολιβέιρα βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του φορ, ενώ ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει αναλάβει να "ψήσει" τον παίκτη για να έρθει να παίξει ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Επίσης, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (3/7), η Νόριτς ανακοίνωσε τα νούμερα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της τη νέα σεζόν, αφήνοντας εκτός τον Ολιβέιρα.

ΑΕΚ: Επίθεση Νέλσον Ολιβέιρα στα πορτογαλικά Μέσα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ