ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Επίθεση με πέτρα στο πούλμαν της Ένωσης

ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρώτο απρόοπτο για το νέο πούλμαν της ΑΕΚ, ήρθε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού στον Βόλο, καθώς δέχθηκε πέτρα στο πίσω μέρος. Έξτρα μέρα άδειας, έδωσε στους παίκτες ο Ουζουνίδης.

Την πρώτη του μικρή ζημιά υπέστη στον Βόλο, το καινούργιο πούλμαν της ΑΕΚ. Προς το τέλος του ματς ( 1-3), άγνωστος πέταξε μια πέτρα στο πίσω μέρος του οχήματος. Το πούλμαν φυσικά ήταν άδειο εκείνη την στιγμή, ενώ η ζημιά είναι πολύ μικρή.

Πάντως το περιστατικό ήταν μεμονωμένο, καθώς γενικώς δεν υπήρξε καμία απολύτως ένταση ούτε πριν, ούτε κατά την διάρκεια, ούτε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στον Βόλο.

ΑΕΚ: Επίθεση με πέτρα στο πούλμαν της Ένωσης

Μάλιστα, στην ΑΕΚ είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την φιλοξενία που είχαν. Οι άνθρωποι του Βόλου είχαν αφήσει στα αποδυτήρια ένα δώρο με τοπικά προϊόντα για κάθε ποδοσφαιριστή της Ένωσης, με ευχές για καλές γιορτές.

Ωστόσο το... καλό δώρο το έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες της ΑΕΚ. Με δεδομένο πως δεν θα διεξαχθεί η αγωνιστική και δεν θα γίνει το ματς με τον Λεβαδειακό, θα έπρεπε να μπει προπόνηση την Κυριακή (23/12) και μετά οι ποδοσφαιριστές να φύγουν με την εορταστική άδεια.

Όμως, ο Ουζουνίδης τους χάρισε την μέρα. Και έτσι οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν αύριο (21/12) και το Σάββατο (22/12) και κατόπιν θα είναι ελεύθεροι μέχρι και τις 29 του μηνός.

Αύριο το βράδυ (21/12), στο Αrk στην Γλυφάδα, θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ