ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επίσημη απάντηση στον Αλέξη Κούγια

ΑΕΚ: Επίσημη απάντηση στον Αλέξη Κούγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση χαρακτήρισε μαϊμού το περσινό πρωτάθλημα της ΑΕΚ και την επόμενη μέρα η Ένωση του απάντησε επισήμως, χαρακτηρίζοντάς τον φαντασιομανή.

Συνεχίζεται η κόντρα ΑΕΚ - Κούγια, καθώς μία ημέρα μετά τη δήλωση του γνωστού ποινικολόγου και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του, αναφέροντας τα εξής: " Η ΠΑΕ ΑΕΚ ούτε ασχολήθηκε ποτέ, ούτε σκοπεύει να ασχοληθεί με τον πλέον γραφικό παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο φαντασιομανής Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εξυπηρετώντας τα κατά περιόδους αφεντικά του, εδώ και ένα χρόνο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κατηγορεί την ΑΕΚ και τους ανθρώπους της εξυφαίνοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας, για μία ακόμα φορά έπιασε στο στόμα του την ομάδα μας χαρακτηρίζοντας 'μαϊμού' το περσινό μας πρωτάθλημα. Μαϊμού με ειδικότητα στις κωλοτούμπες είναι ο ίδιος και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα".

Το επίμαχο απόσπασμα της ανακοίνωσης Κούγια που εκδόθηκε κατά τη διάρκεια του ΟΦΗ - Πλατανιάς, έγραφε τα εξής: "Ο Κομίνης την μία χρονιά έβγαλε μαϊμού πρωταθλητή και μέσα σε ένα χρόνο έκανε πάλι το θαύμα του".

Διαβάστε ακόμη
Νέα επίθεση Κούγια κατά Μελισσανίδη
Πώς να νιώθει ο Χιμένεθ;
Μελισσανίδης για Λουτσέσκου: "Μιλάνε για κλοπή αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ