ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επέστρεψαν κύριοι

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως συνηθίζουν να λένε οι άνθρωποι των μαχητικών αθλημάτων, οι αθλητές ήταν κύριοι στα κιλά τους. Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για την ανταπόκριση των παικτών στις συμβουλές του γυμναστή και του διατροφολόγου.

Την Κυριακή (29/12) ο Μάσιμο Καρέρα υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στις πίσω στις προπονήσεις στα Σπάτα. Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν δίπλο πρόγραμμα. Οι παίκτες γυμνάστηκαν και το πρωί και το απόγευμα.

Πριν από την πρωινή προπόνηση, λοιπόν, άπαντες ζυγίστηκαν. Υπενθυμίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είχαν αρκετές ημέρες άδειας, ωστόσο όπως έδειξε και η ζυγαριά όλοι τους ήταν OK στην υποχρέωσή τους να παραμείνουν σε καλή σωματική κατάσταση, δείγμα σωστό επαγγελματία σε αυτό το επίπεδο.

Οι κιτρινόμαυροι φεύγοντας για ξεκούραση, έλαβαν τις απαραίτητες συμβουλές από τον γυμναστή και τον διατροφολόγο. Το ακόμη πιο ευχάριστο που παρατηρήθηκε ήταν πως πολλοί ποδοσφαιριστές όχι απλά ζυγίστηκαν στα κιλά τους, αλλά και χαμηλότερα γεγονός που καταδεικνύειότι ακολούθησαν όλα όσα τους είπε το αρμόδιο δίδυμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν, μετά από μεγάλες απουσίες είχαν σημειωθεί κάποια κρούσματα με... ατασθαλίες στο θέμα των κιλών, πράγμα που αυτή τη φορά εξαλείφθηκε στο 100% και άρεσε ιδιαίτερα στον Ιταλό προπονητή και το επιτελείο του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ