ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επενδύει στο 4-3-3

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ και ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να επιμείνει στο 4-3-3 το οποίο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν θα παραλλάσσεται.

Εντός έδρας αναμέτρηση για την ΑΕΚ με την ΑΕΛ (17:15) και ο Μάσιμο Καρέρα έχει θέματα να λύσει. Ο Τσιγκρίνσκι αποφασίστηκε να μείνει εκτός για να είναι έτοιμος στις επόμενες αναμετρήσεις, ο Βράνιες έχει χάσει μεγάλο μέρος των προπονήσεων, λείπουν Χουλτ - Παουλίνιο, ενώ ο Λιβάγια είναι τιμωρημένος.

Στις απουσίες να συμπεριληφθούν και αυτές των Γαλανόπουλου - Γιακουμάκη, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ντάμιαν Σιμάνσκι που θα ενσωματωθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ένωσης ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά, τώρα, στο τι θα δούμε από τον Καρέρα κόντρα στους βυσσινί, τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν εντός της εβδομάδας έχουν ως εξής: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Βράνιες, Λόπες, Σιμόες, Μάνταλος, Κρστίτσιτς, Αλμπάνης, Βέρντε και Ολιβέιρα.

Δεν αποκλείεται πάντως θέση στη βασική ενδεκάδα να πάρει ο Σαμπανάτζοβιτς εάν ο Μάσιμο Καρέρα αποφασίσει να ξεκουράσει κόσμο στη μεσαία γραμμή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ