ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επανέρχεται για Μπάρκα η Σέλτικ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Σέλτικ εξετάζει την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος ωστόσο δεν "παίζει" μόνος του για αντικαταστάτης του Φόστερ.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας, είναι υποψήφιος για αντικαταστάτης του Φρέιζερ Φόστερ, σύμφωνα με τηνMail Sport.Η Ένωση σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ζητάει από τους πρωταθλητές Σκωτίας 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Έλληνας κίπερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2016, όταν αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο έναντι 600 χιλιάδων ευρώ.

Έχει και εμπειρία από τοChampions League,κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Σέλτικ, που ψάχνει τερματοφύλακα με παραστάσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

OΦόστερ αγωνίστηκε στην Σέλτικ την φετινή σεζόν με την μορφή δανεισμού από την Σαουθάμπτον, ο δανεισμός του έληξε και ο Άγγλος κίπερ επέστρεψε στην Αγγλία για να συζητήσει με την Σαουθάμπτον για το μέλλον του.

Στην λίστα του προπονητή των “Κελτών”, Νέιλ Λένον, βρίσκονται και οι Τζο Χαρτ και Ντέιβιντ Μάρσαλ, παρέα με τον φύλακα άγγελο της Ένωσης. Πάντως προτεραιότητα του Λένον είναι η παραμονή του Φόστερ στην ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ