ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Ενδεδειγμένο σενάριο θα ήταν η αποχή του κ. Περέιρα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ καταφέρθηκε εναντίον του αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα αναφέροντας σε επίσημη θέση της ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος στην Τούμπα με τον Πορτογάλο να έχει την αποκλειστική ευθύνη.

Είχατε διαβάσει νωρίτερα πως η ΑΕΚ είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία του Όρελ Γκρίνφελντ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στη συνέχεια της βραδιάς, λοιπόν, η Ένωση πήρε επίσημη θέση αναφορικά με την διαιτησία του Ισραηλινού, αναφέροντας πως αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα.

" Αναρωτιόμαστε πόσο χειρότερη θα ήταν η διαιτησία του σημερινού αγώνα με Έλληνα διαιτητή. Αναρωτιόμαστε επίσης με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή της διαιτητικής ομάδας από τον κ. Περέιρα, που φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την αλλοίωση αποτελέσματος του σημερινού ντέρμπι στην Τούμπα. Ίσως τελικά αντί για την αποχή των διαιτητών το ενδεδειγμένο σενάριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ήταν η αποχή του κ. Περέιρα".

Αξίζει να σημειωθεί πως στις τάξεις των κιτρινόμαυρων ακουγόταν έντονα ότι είναι ανοιχτό να κινηθούν θεσμικά κατά του Περέιρα, χωρίς να μείνουν απλά και μόνο στη διαμαρτυρία.

Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΒΡΑΝΙΕΣ - ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 0:53

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ