ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ελπίδες για τελικό ο Μπογέ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Μπογέ έχει υποστεί μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού συνδέσμου, ξεκινάει άμεσα θεραπείες και έχει ελπίδες να προλάβει και τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 11 Μαΐου.

Ο Λούκας Μπογέ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο στο γόνατο του αριστερού του ποδιού προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς από τον τραυματισμό του στη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία και το χρονικό διάστημα απουσίας του από τη δράση.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών έδειξαν μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού συνδέσμου. Όπως αναφέρει η ενημέρωση από την πλευρά της Ένωσης, η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά και ο χρόνος της επιστροφής του θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση στις θεραπείες.

Ο Αργεντινός έχει ελπίδες να προλάβει και τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαΐου. Μέχρι το ματς αυτό, μεσολαβούν 15 ημέρες και υπάρχει μια κρυφή αισιοδοξία ότι αν ανταποκριθεί στις θεραπείες, μπορεί να είναι διαθέσιμος για τη μάχη τίτλου με τον πρωταθλητή.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε πολύ να τον έχει στην διάθεσή του, θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, θα παρακολουθεί την πορεία της υγείας και αναλόγως θα αποφασίσει, πάντα σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ. Δεν πρόκειται να ρισκάρει κανείς, δεν θα παίξει αν δεν είναι 100% ιατρικά ετοιμοπόλεμος, όμως θα το παλέψει να δώσει το παρών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ