ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έλντερ Λόπες, η επιστροφή μετά από επτά μήνες

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έλντερ Λόπες συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της ΑΕΚ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα τέλη Σεπτέμβρη που τον άφησε έξω για περισσότερο από έξι μήνες.

Η ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΚ έκρυβε μια ευχάριστη είδηση και αυτή δεν ήταν άλλη από το γεγονός ότι ο Έλντερ Λόπες συμπεριλήφθηκε στην 19άδα μετά από επτά μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό του στα τέλη Σεπτεμβρίου στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Λόπες είχε υποστεί ρήξη χιαστού και έμεινε εκτός για περισσότερους από έξι μήνες χάνοντας ουσιαστικά όλη τη φετινή σεζόν αφού πλέον έχουμε φτάσει στα τελευταία ματς της περιόδου.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις κανονικά με την ομάδα του και πλέον ο Χιμένεθ έκρινε πως είναι έτοιμος για να βοηθήσει τους "κιτρινόμαυρους".

Αντίθετα ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ στους τιμωρημένους Λιβάγια, Μπακασέτα αλλά και στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος παρ’ ότι γυμνάζεται κανονικά πλέον δεν είναι ακόμα στο 100%.

Από εκεί και πέρα, οΚώστας Γαλανόπουλος δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου για προληπτικούς λόγους, λόγω στομαχικών διαταραχών,αλλά βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που ανακοινώθηκε και την οποία αποτελούν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Οικονόμου, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μπογέ, Πόνσε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ