ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ελευθερία και μάντρωμα

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, θα απελευθερώσει τους παίκτες των κιτρινόμαυρων από τα "δεσμά" της προπόνησης για επτά ημέρες, ωστόσο μετά θα τους κλείσει στο ξενοδοχείο!

Αν και νεοφερμένος στην ΑΕΚ, παρόλο που είναι πολλά αυτά που πρέπει να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου η εικόνα της ομάδας να διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο, όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο, ο Μάσιμο Καρέρα τους δίνει αρκετό χρόνο ξεκούρασης και αποφόρτισης, με την ελπίδα ότι οι παίκτες της ομάδας θα τον αξιοποιήσουν κατά τέτοιο τρόπο. Άλλωστε επαγγελματίες είναι...

Ωστόσο μετά το καρότο, θα πέσει... μαστίγιο! Οι παίκτες της Ένωσης θα είναι ελεύθεροι να κατευθυνθούν προς όποια κατεύθυνση το επιθυμούν, αμέσως μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα με τη Λαμία, στην επαρχιακή πόλη. Εν ολίγοις, θα αποφύγουν ακόμα και τη συνήθη μάζωξη της επόμενης ημέρας των παιχνιδιών, για την καθιερωμένη αποκατάσταση.

Τους ανακοινώθηκε όμως από τον Καρέρα, ότι μόλις επιστρέψουν στα Σπάτα για προπονήσεις, συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή, θα πρέπει να έχουν μαζί τους και ένα βαλιτσάκι με προσωπικά αντικείμενα, καθώς θα «μαντρωθούν» σε ξενοδοχείο. Κατάσταση η οποία θα συνδυαστεί με ένα τριήμερο διπλών προπονήσεων, μέχρι και την 1η του νέου έτους, όταν θα έχουν ξανά μονοήμερο ρεπό.

Δεν ξεκαθαρίστηκε πάντως αν μετά την Πρωτοχρονιά, θα επιστρέψουν εκ νέου στο ξενοδοχείο για τις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο 2020, ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, στις 5 Γενάρη. Το ζητούμενο για την ΑΕΚ θα είναι έως τότε να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον μία προσθήκη, ώστε ο Καρέρα να έχει ένα καινούργιο πρόσωπο στην προετοιμασία ενόψει της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Εννοείται ότι στο διάστημα της άδειάς τους, οι παίκτες θα πρέπει να προσέξουν τη διατροφή τους και να γυμνάζονται καθημερινά, βάσει συγκεκριμένου προγράμματος που έχουν πάρει από τον γυμναστή της ομάδας Τζόρτζιο ντε Ουρμπάνο. Η εντολή ήταν συγκεκριμένη, να μην επιστρέψει παίκτης της ομάδας με παραπανίσιο βάρος και να κοιτάξει ώστε στο διάστημα αυτό, να ξεκουραστεί και να διαχειριστεί σωστά το σώμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κάν' το όπως ο Κόντε
ΑΕΚ: Η εντυπωσιακή photo από το γήπεδο
Παντρεμένη με το φόβο η ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ