ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ελάχιστες πιθανότητες για Κλωναρίδη στο Αγρίνιο

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να καταφέρει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης να προλάβει είναι έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (24/11, 19:00).

Το όνομα του Μάριου Οικονόμου ήταν δεδομένο πως θα βρίσκεται στο απουσιολόγιο του τεχνικού της ΑΕΚ, Μαρίνου Ουζουνίδη, για το ματς του Σαββάτου (24/11, 19:00) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Όμως, το πιθανότερο είναι πως θα προστεθεί και αυτό του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ο εξτρέμ της Ένωσης ακολούθησε και σήμερα (20/11) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα (μαζί με τον Οικονόμου). Κάτι που σημαίνει πως στις τρεις προπονήσεις που απομένουν μέχρι και το παιχνίδι στο Αγρίνιο, δύσκολα θα μπορέσει να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος.

Κατά τα άλλα, οι πέντε διεθνείς (Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας) που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα, από σήμερα μπήκαν και σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Και πλέον ο Ουζουνίδης περιμένει αύριο (21/11) και τον Γαλανόπουλο από την Ελπίδων, για να μην έχει πλέον καμία απουσία διεθνή παίκτη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ