ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Έκλεισε το ένα πέταλο της Αγιά Σοφιάς

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πέταλο που βρισκόταν η παλιά θύρα 21, ενώθηκε με τις δυο κεντρικές κερκίδες, στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις με το έργο της υπογειοποίησης.

Κάθε μέρα που περνάει, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ παίρνει όλο και περισσότερο σχήμα. Στο στάδιο που έχουν φτάσει οι εργασίες, «έκλεισε» το ένα από τα δυο «πέταλα» της «Αγιά Σοφιάς». Η κερκίδα στην πλευρά που βρισκόταν η παλιά θύρα 21, ενώθηκε με τις δυο κεντρικές εξέδρες.

Κάτι που έκανε να φανεί ακόμα περισσότερο το σχήμα του νέου γηπέδου. Και σ’ αυτά τα σημεία, στα δυο… κόρνερ, θα αρχίσουν να τοποθετούνται εξέδρες. Ενώ παράλληλα προχωρούν για να ολοκληρωθούν, οι εργασίες στους τρεις από τους τέσσερις πυλώνες της «Αγιά Σοφιάς».

Προφανώς και για την πορεία των εργασιών στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, έχει σημασία να προχωρήσει η υπόθεση της υπογειοποίησης. Και αυτό προκειμένου να αρχίσει να παίρνει σχήμα το νέο γήπεδο και στην τέταρτη πλευρά του. Με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν την πληροφόρηση, πως μέχρι και τα μέσα του Δεκέμβρη, θα έχει προκηρυχθεί από την Περιφέρεια Αττικής, ο διαγωνισμός για το έργο.

Κάτι που θα δρομολογήσει την έναρξη των εργασιών σ’ έναν ορίζοντα έξι μηνών. Άλλωστε στην ΑΕΚ έχουν φροντίσει να προχωρήσουν όλα τα απαραίτητα προπαρασκευαστικά, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει το έργο της υπογειοποίησης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ