ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έκλεισε ο Σάκχοφ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ήλθε σε συμφωνία με τον Ουκρανό μέσο, Γιεβγέν Σάκχοφ, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή (18/9) για να υπογράψει ως ελεύθερος στην Ένωση για δύο χρόνια επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από το πρωί της Τετάρτης (16/9) τις προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με τον Γιεβγέν Σάκχοφ για να εντάξει στο δυναμικό της τον 30χρονο Ουκρανό κεντρικό χαφ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας ο Σάκχοφ αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή (18/9) για να υπογράψει ως ελεύθερος στην Ένωση για δύο χρόνια επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την ιταλική Λέτσε και αγωνίστηκε μαζί της στη Serie A, ωστόσο η ομάδα υποβιβάστηκε και δεν ήταν διατεθειμένος να την ακολουθήσει στη δεύτερη κατηγορία.

Η Ένωση κλείνει ένα σημαντικό κενό σε ένα νευραλγικό χώρο, όπως αυτός της μεσαίας γραμμής. Την περασμένη σεζόν πέτυχε 1 γκολ σε 24 ματς στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Γεννήθηκε στο Ντνιπροπετρόβσκ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντνίπρο.

Εκεί έμεινε μέχρι το 2016 - μεσολαβούντων των δανεισμών σε Αρσενάλ Κιέβου - όταν και πήρε το δρόμο για την Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα στην Ελλάδα, ενώ το 2015 έφθασε στον τελικό του Europa League με την Ντνίπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

AEK: Αγκαλιάζει τον Σάκχοφ
ΑΕΚ: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Σάκχοφ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ