ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εισήγηση για τιμωρία στο Βράνιες λόγω του Instastory για την Καρλέουσα

ΑΕΚ: Εισήγηση για τιμωρία στο Βράνιες λόγω του Instastory για την Καρλέουσα
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ΑΕΚ δεν άρεσε καθόλου το post του Ογκνιέν Βράνιες που αφορούσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού και την Γελένα Καρλέουσα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού σήκωσαν πανό κατά του Ογκνιέν Βράνιες που αφορούσε το σκάνδαλο με την Γελένα Καρλέουσα. Το περιστατικό με την σύζυγό του διεθνή ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς πήρε γιγάντιες διαστάσεις και στέρησε από τον Βόσνιο μία ολόκληρη σεζόν από την ομάδα της Άντερλεχτ και την αποπομπή του από την εθνική Βοσνίας.

Τα όσα έγιναν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης δεν άφησαν ανεπηρέαστο τον Βόσνιο. Ο στόπερ της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάθε φορά που ακουγόταν ένα σύνθημα εναντίον του σήκωνε το χέρι του και χαιρετούσε την ερυθρόλευκη κερκίδα. Και μετά το τέλος του ντέρμπι, όμως, η ιστορία συνεχίστηκε με τον Βράνιες να κάνει Instastory - απάντηση, χρησιμοποιώντας άσεμνες λέξεις.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η αντίδραση του Βόσνιου δεν άρεσε καθόλου στον Ίλια Ίβιτς και τον οργανισμό γενικότερα. Μάλιστα, από την Ένωση ζήτησαν από τον Βράνιες να κατεβάσει το Instastory, κάτι που δεν έκανε. Οπότε, έχει υπάρξει σχετική εισήγηση από τον τεχνικό διευθυντή για τιμωρία του 30χρονου. Αυτή, βέβαια, θα είναι έξτρα τιμωρία, καθώς υπάρχει κι εκείνη για τις σκηνές στο πάρτι του ποδοσφαιριστή, παρέα με τους συμπαίκτες του που χόρευαν ημίγυμνοι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ