ΑΕΚ

AEK: Δυνατά για Λιβάι Γκαρσία

AEK: Δυνατά για Λιβάι Γκαρσία

Προχωρημένες είναι οι επαφές της ΑΕΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την απόκτηση του 22χρονου, Λιβάι Γκαρσία. Συζητούν και την Κυριακή (6/9) οι δύο πλευρές και υπάρχει προτεραιότητα για τον εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο. (VIDEO)

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει είναι πολύ μπροστά στην κούρσα για τον εξτρέμ που η ΑΕΚ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της. Αν και οι απαιτήσεις της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι πολύ υψηλές, καθώς αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ, η Ένωση προσπαθεί να φέρει εις πέρας το deal αυτό, προφανώς έχοντας ως όπλο τη σημαντική οικονομική ενίσχυση από την πώληση του Μάριου Οικονόμου αντί 1 εκατ. ευρώ.

Ο Γκαρσία είναι μια περίπτωση που η ΑΕΚ παρακολουθεί από το περασμένο καλοκαίρι, όταν τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Δεν προχώρησε ωστόσο, λόγω των υψηλών απαιτήσεων που είχε η τότε η ομάδα του, Κίριατ Σμόνα, σε ένα καλοκαίρι που η Ένωση είχε ήδη ανοιχτεί πολύ στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Sport24.gr λένε ότι οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και ότι γίνεται σημαντική προσπάθεια από την πλευρά της Ένωσης για την απόκτηση του 22χρονου αριστερού εξτρέμ, με αγορά ή ακριβό δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Να σημειωθεί ότι αν και τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του τα έχει παίξει στο αριστερό φτερό της επίθεσης, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε κυρίως δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον προχωρήσει, η ΑΕΚ κάτι περιμένει για την πώληση του Ντανιέλε Βέρντε, το ενδιαφέρον για την απόκτηση του οποίου της έχει εκφράσει η νεοφώτιστη στην Serie A Σπέτσια, δίχως ωστόσο να έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ