ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δίνει 2 εκατ. ευρώ για Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Δίνει 2 εκατ. ευρώ για Λιβάι Γκαρσία

Η ΑΕΚ προχώρησε σε κατάθεση πρότασης για την αγορά του εξτρέμ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Λιβάι Γκαρσία, η οποία ανέρχεται σε 2 εκατ. ευρώ.

Όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, η ΑΕΚ έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Χθες μάλιστα κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του, με ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο τη φέρνει κοντά στην απόκτησή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η πρόταση της Ένωσης αφορά σε καταβολή ποσού το οποίο αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ ενώ με μπόνους και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης που είναι ανοιχτό προς συζήτηση να αφήσει στη Μπεϊτάρ.

Η πολύ αυτή σημαντική εξέλιξη, η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στην επικείμενη παραχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε στη Σπέτσια (δεν αποκλείεται ακόμα και με πώληση, αν και το πιθανό σενάριο είναι ο δανεισμός με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς εφόσον η ομάδα παραμείνει στη Serie A), φέρνει τον Γκαρσία πολύ κοντά στην ΑΕΚ.

Ο Γκαρσία είναι μια περίπτωση που η ΑΕΚ παρακολουθεί από το περασμένο καλοκαίρι, όταν τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Δεν προχώρησε ωστόσο, λόγω των υψηλών απαιτήσεων που είχε η τότε η ομάδα του, Κίριατ Σμόνα, σε ένα καλοκαίρι που η Ένωση είχε ήδη ανοιχτεί πολύ στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Sport24.gr λένε ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε άμεση εξέλιξη και ότι γίνεται σημαντική προσπάθεια από την πλευρά της Ένωσης να τελειώσει το deal ακόμα και σήμερα. Η Μπεϊτάρ θέλει πέραν των χρημάτων και ποσοστό μεταπώλησης 30%, το οποίο είναι και το σημείο κλειδί της υπόθεσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ