ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δίλημμα για σύστημα και δύο πρόσωπα

ΑΕΚ: Δίλημμα για σύστημα και δύο πρόσωπα
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, ταλαντεύεται ανάμεσα στο 4-2-3-1 και στο 4-3-3 για το ντέρμπι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρεμιέρας των playoffs της Super League 1.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (7/6, 21:30) για την πρεμιέρα των playoffs της Super League 1 και ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα, έχει δύο σκέψεις στο μυαλό του για τη διάταξη των κιτρινόμαυρων.

Σκέψεις που έχουν να κάνουν πιο πολύ με το μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας. Άλλωστε και ο ίδιος ο Καρέρα στην καθιερωμένη συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι εστίασε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο προηγούμενα ντέρμπι των δύο ομάδων.

"Έχουμε δουλέψει καλά συγκεντρωθήκαμε στα λάθη που κάναμε στην τελευταία αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είμαστε έτοιμοι θα δούμε πως θα πάει", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο 56χρονος τεχνικός. Με δεδομένο ότι ο Βασίλης Μπάρκας θα υπερασπιστεί την κιτρινόμαυρη εστία, η αμυντική τετράδα δεν αλλάζει.

Ο Μπακάκης θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Λόπες το αριστερό, οι Σβάρνας και Βράνιες θα συνθέσεις του κεντρικό δίδυμο. Σε περίπτωση που προτιμηθεί το 4-2-3-1 οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι θα συνθέσουν το αντίστοιχο δίδυμο αμυντικών μέσων, ο Μάνταλος θα είναι σε πιο ελεύθερο - επιτελικό - ρόλο, ο Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή και στα δύο άκρα - δεξιά κι αριστερά - οι Ντανιέλε Βέρντε και Μάρκο Λιβάγια.

Σε περίπτωση, ωστόσο, που προτιμηθεί το 4-3-3 την τριάδα των αμυντικών μέσων θα συνθέσουν οι Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς και Σιμόες, ενώ την αντίστοιχη επιθετική οι Μάνταλος, Λιβάγια και Βέρντε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ