ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δικός της ο Γκαρσία

Trinidad & Tobago's Levi Garcia (16) and United States' Jozy Altidore (17) battle for possession of the ball during the first half of a CONCACAF World Cup qualifying soccer match, Tuesday, Sept. 6, 2016, in Jacksonville, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Trinidad & Tobago's Levi Garcia (16) and United States' Jozy Altidore (17) battle for possession of the ball during the first half of a CONCACAF World Cup qualifying soccer match, Tuesday, Sept. 6, 2016, in Jacksonville, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Τη Δευτέρα (14/9) αναμένεται να σφραγιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ ΑΕΚ, Μπεϊτάρ και Λιβάι Γκαρσία προκειμένου ο 22χρονος εξτρέμ να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το βράδυ της Κυριακής (13/9) ότι αν και η ΑΕΚ φαινόταν τις προηγούμενες ημέρες να χάνει το παιχνίδι για τον Λιβάι Γκαρσία, τελικά γύρισε τα δεδομένα υπέρ της πείθοντας τον 22χρονο εξτρέμ ότι είναι καλύτερη προοπτική για εκείνον να ενταχθεί στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωποι του Κεντροαμερικανού αναμένονται στην Αθήνα εντός της Δευτέρας (14/9) για να φιξάρουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στην ΑΕΚ, την ομάδα από την Ιερουσαλήμ και τον παίκτη.

Μόλις επιλυθούν και τα τυπικά θέματα (ανταλλαγή εγγράφων), θα βγουν και τα εισιτήρια για να ταξιδέψει ο μεσοεπιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο με προορισμό την Ελλάδα. Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει με το Δικέφαλο θα είναι πενταετούς διάρκειας.

Ο Λιβάι Γκαρσία γεννήθηκε στη Σάντα Φλόρα της νησιωτικής χώρας και ξεκίνησε την καριέρα του από τη T&TEC SC. Το 2015 πήγε στην Central FC και το 2018 ήλθε στην Ευρώπη για την Άλκμααρ.

Τον παραχώρησε δανεικό στην Εξελσιόρ και το 2018 πήγε στο Ισραήλ για την Κιριάτ Σμόνα. Η Μπεϊτάρ τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Γυρίζει το χαρτί για Γκαρσία
ΑΕΚ: Απλήρωτοι θα έπαιζαν καλύτερα

Photo credits: AP Photo/John Raoux

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ