ΑΕΚ

ΑΕΚ: Διαψεύει η Τζένοα για επαφές με Καρέρα

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής της Τζένοα, Ντανιέλε Φατζάνο, ξεκαθάρισε στο Sport24.gr ότι δεν υπάρχει καμία επαφή με τον προπονητή της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ροσομπλού.

Η Τζένοα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τον προπονητή της Σπέτσια, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, να είναι ο πρώτος στόχος. Η εναλλακτική της ομάδας από την Γένοβα σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο είναι ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε ότι σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του Ιταλιάνο - η Σπέτσια ζητά καταβολή ρήτρας - οι ροσομπλού θα κινηθούν για τον προπονητή της ΑΕΚ.

Το Sport24.gr επιχείρησε να μιλήσει με τους διοικούντες την Τζένοα. Ο πρόεδρος, Ενρίκο Πρετσιόζι, αρνήθηκε ευγενικά και μας παρέπεμψε στον τεχνικό διευθυντή.

Ο Ντανιέλε Φατζάνο υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία επαφή. "Δεν είναι αλήθεια. Δεν έχουμε καμία επαφή. Ευχαριστώ", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που επιμελείται τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ιταλικής ομάδας.

Από την ΑΕΚ ενημέρωσαν το βράδυ της Τετάρτης (19/8) ότι έγινε μια κρούση στον Μάσιμο Καρέρα, ωστόσο ο Ιταλός αρνήθηκε ευγενικά υπενθυμίζοντας στους συμπατριώτες ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ