ΑΕΚ

ΑΕΚ: Διαψεύδει τα τούρκικα ΜΜΕ για Λιβάγια και Φενέρμπαχτσε

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τούρκικα δημοσιεύματα συνέδεσαν το όνομα του Μάρκο Λιβάγια με την Φενέρμπαχτσε και η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει καμία κρούση για τον 26χρονο Κροάτη.

Το όνομα του Λιβάγια συνδέθηκε με την Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τα Τούρκικα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα fotospor ανέφερε ότι η τουρκική ομάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Άλεξ Ντε Σόουζα και το βρήκε στο πρόσωπο του 26χρονου Κροάτη της ΑΕΚ.

Μάλιστα, οι Τούρκοι πάνε την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω τονίζοντας ότι στις διαπραγματεύσεις εμπλέκεται ο ίδιος ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, ο οποίος έχει πάρει το ζήτημα πάνω του. Το δημοσίευμα αναφέρει επιπλέον ότι η Μπασάκσεχιρ και η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρθηκαν επίσης, όμως ο Λιβάγια εμφανίζεται πιο κοντά στην Φενέρ.

Πάντως, η ΑΕΚ θέλησε να βάλει ένα στοπ στις φήμες που αναπτύχθηκαν γύρω από το όνομα του Λιβάγια, τονίζοντας ότι στα γραφεία της Ένωσης δεν υπάρχει ούτε κάποια επίσημη πρόταση, αλλά ούτε και κάποια κρούση.

Ο Μάρκο Λιβάγια, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, φέτος αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Σε 41 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα πέτυχε 15 γκολ, ενώ μοίρασε και 12 ασίστ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ