ΑΕΚ

ΑΕΚ: Διαπραγματεύσεις με Τουρκία για αποχώρηση του Σιμάο

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η τουρκική Καϊσερισπόρ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου, Νταβίντ Σιμάο. Το κλαμπ θέλει τον παίκτη της Ένωσης με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Έντονη κινητικότητα στις τάξεις της ΑΕΚ όσον αφορά στην υπόθεση της αποχώρησης του Νταβίντ Σιμάο από το κιτρινόμαυρο ρόστερ. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως η Ένωση διαπραγματεύεται την παραχώρηση του Πορτογάλου στην τουρκική Καϊσερισπόρ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στα γραφεία της ΑΕΚ μαζί με τον ατζέντη του και είχαν συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς. Τα δύο κλαμπ βρίσκονται σε επαφή αυτή τη στιγμή και απομένει νομικά να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές για να τελειώσει το θέμα το συντομότερο, ίσως και μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (10/1).

Υπενθυμίζουμε πως ο Νταβίντ Σιμάο έχει ενημερωθεί από καιρό από τον Ίλια Ίβιτς πως δεν υπολογίζεται και ότι έπρεπε να βρει ομάδα. Οι εκπρόσωποί του, λοιπόν, κινητοποιήθηκαν και ήρθε πρόταση. Πλέον, απομένει να δούμε εάν θα βρεθεί η χρυσή τομή για να αποχωρήσει ο Σιμάο από τα Σπάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ: Πορτογαλική πεπονόφλουδα 2 εκατ. ευρώ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ