ΑΕΚ: Διακοπή εργασιών στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας

Η διαδικασία μετά το δυστύχημα στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, προβλέπει διακοπή εργασιών, μέχρι να ολοκληρωθούν όλοι οι προβλεπόμενοι έλεγχοι.

Το ζητούμενο μετά την τραγωδία στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου, είναι να αναζητηθούν τα αίτια του δυστυχήματος, αλλά και να ελεγχθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Άλλωστε ήδη από χθες (9/1), έχει μπει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, για τους απαραίτητους ελέγχους. Μάλιστα όσο διαρκούν οι έλεγχοι, έχουν διακοπεί οι εργασίες στο εργοτάξιο. Κάτι άλλωστε που εξήγησε και ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΠΕ, Παναγιώτης Κορφιάτης, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών.

"Δόθηκε διακοπή εργασιών, επειδή πρόκειται για θανατηφόρο ατύχημα και σαφώς χρειάζονται και περαιτέρω έλεγχοι. Στους πρώτους ελέγχους δεν διαπιστώθηκαν σημαντικά προβλήματα ή παραλείψεις όσον αφορά την ασφάλεια του οικοδομικού έργου.

Δεν έχει βρεθεί για παράδειγμα κάποιο σπάσιμο στην κουπαστή, κάτι που να υποχώρησε. Αυτή είναι μια πρώτη εικόνα όμως, τον έλεγχο έκαναν και θα συνεχίσουν να κάνουν πολύ έμπειροι επιθεωρητές.

Από τότε που ξεκίνησε το κατασκευαστικό κομμάτι του έργου, έχουν διενεργηθεί τρεις έλεγχοι, ο τελευταίος μαζί με το συνδικάτο τον οικοδόμων τον Νοέμβριο και δεν είχε βρεθεί κάτι προβληματικό. Προγραμματίζαμε και νέο έλεγχο αυτές τις μέρες, αφού σε έργα τέτοιας έκτασης, πρέπει να είναι όσο το δυνατό συχνότεροι".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

AEK: Υπό διερεύνηση οι συνθήκες που έχασε τη ζωή του ο εργάτης στην "Αγιά Σοφιά"

ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΑΕΚ: Νεκρός εργάτης στα έργα για την "Αγιά Σοφιά"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 σειρές του 1999 που σημάδεψαν την τηλεόραση

Από το 'Sopranos' μέχρι το 'Freaks and Geeks', το 1999 ήταν ένα σταυροδρόμι παλιάς και νέας τηλεόρασης. Είκοσι χρόνια μετά, γιορτάζουμε τις σειρές που διαμόρφωσαν επιδραστικά το σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS