ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δευτέρα στην Αθήνα ο Ζεράλντες

ΑΕΚ: Δευτέρα στην Αθήνα ο Ζεράλντες

Ολοκληρώθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του δανεισμού του Τσίκο Ζεράλντες στην ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έρχεται τη Δευτέρα (24/6) για να υπογράψει.

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση του Τσίκο Ζεράλντες ο οποίος πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ για τον επόμενο έναν χρόνο ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού του και τη Δευτέρα (24/6) θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.

Αμέσως μόλις φτάσει στο "Ελ. Βενιζέλος", ο επιτελικός μέσος που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και στη συνέχεια θα ποζάρει για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα ( σ.σ. που θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 20/6).

Υπενθυμίζουμε πως η Ένωση έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τους Γιώργο Αθανασιάδη, Παουλίνιο και την Πέμπτη (20/6) έρχεται στην Αθήνα ο Ογκνιέν Βράνιες για να οριστικοποιήσει την επιστροφή του στους "κιτρινόμαυρους", κι αυτός ως δανεικός από την Άντερλεχτ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ