ΑΕΚ: Δευτέρα 9/12 οι υπογραφές για την υπογειοποίηση

Η Αγιά Σοφιά μπαίνει στην τελική ευθεία. Τη Δευτέρα 9/12 θα είναι μία ιστορική μέρα για την ΑΕΚ, καθώς θα υπογραφεί η σύμβαση για την υπογειοποίηση.

Μία ανακοίνωση ιστορικής σημασίας εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, αποκαλύπτοντας μέσω αυτής ότι την Δευτέρα 9/12 παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής θα υπογραφεί η σύμβαση για την υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης: "Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια και το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ χαιρετίζουν με απόλυτη ικανοποίηση ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την ολοκλήρωση του μεγάλου μας ονείρου, με την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά από περίπου πέντε χρόνια τιτάνιου αγώνα, στη διάρκεια του οποίου ξεπεράστηκαν συνεχόμενα προβλήματα και υψηλά εμπόδια, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, του θεμελιωτή και εγγυητή του ιστορικού έργου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου και ιστορικών μορφών της ομάδας μας θα υπογραφεί η σύμβαση για την Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την ανάδοχο του έργου, εταιρία Intrakat.

Ένα έργο το οποίο, εκτός του ότι θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και θα απελευθερώσει δέκα στρέμματα έξτρα χώρου για τους δημότες, οι οποίοι σε όλο αυτό το μήκος του δρόμου δεν θα έχουν την καθημερινή ενόχληση των αυτοκινήτων, είναι απαραίτητο για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου της ομάδας.

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για το μεγάλο μας όνειρο.

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θαύμα της Μόσχας

ΑΕΚ: Όταν οι οπαδοί της Σπαρτάκ ψήφισαν Καρέρα αντί Πούτιν

ΑΕΚ: Στο αεροπλάνο για την Αθήνα ο Καρέρα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS