ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δεν υπάρχει θέμα χαφ, δύσκολα για εξτρέμ

ΑΕΚ: Δεν υπάρχει θέμα χαφ, δύσκολα για εξτρέμ

Από την ΑΕΚ διαψεύδουν το γαλλικό δημοσίευμα για πρόταση στον Ντιένγκ, ξεκαθαρίζουν πως δεν θα γίνει μεταγραφή χαφ και αφήνουν πολύ μικρά περιθώρια για απόκτηση εξτρέμ.

Το γαλλικό δημοσίευμα τουFranceFootballγια πρόταση στον Αλιού Ντιένγκ, ήταν η αφορμή για να δώσει η ΑΕΚ ένα στίγμα για τον τρόπο που θα κινηθεί μέχρι και το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Υψηλόβαθμα στελέχη της Ένωσης όχι μόνο διαψεύδουν πως τους Γάλλους για το σενάριο με τον μέσο από το Μάλι, ειδικά από την στιγμή που έχουν εδώ και καιρό πάρει αρνητική απάντηση στο ενδεχόμενο πώλησης από την ομάδα της Αλγερίας.

Αλλά ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει στον χειμερινό σχεδιασμό η προοπτική απόκτησης ενός ακόμα χαφ. Όμως από την ΑΕΚ αφήνουν και πολύ μικρά περιθώρια, για να προχωρήσουν μέσα στον Γενάρη και σε απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ. Μόνο αν βρεθεί μια πολύ εξαιρετική περίπτωση, θα προχωρήσει η Ένωση σε μεταγραφική κίνηση στην χειμερινή αγορά, για τα άκρα της επίθεσης.

Επομένως η μοναδική υπόθεση που μένει ουσιαστικά σε εκκρεμότητα, είναι αυτή του Αντρέ Σιμόες. Εκεί που παραμένει ανοικτή μια… χαραμάδα, για να προκύψει ανάλογη εξέλιξη με την περίπτωση Μπακασέτα. Επίσης μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η ενεργοποιήσει από την ΑΕΚ, της οψιόν αγοράς του Μάριου Οικονόμου από τα Μπολόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Πρόταση για Ντιένγκ γράφουν οι Γάλλοι
ΑΕΚ: Ακριβέ μου Πόνσε
ΑΕΚ: Τραυματίες οι Λιβάγια και Μπακάκης
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ