ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Δεν χρίζουν απάντησης τα αποκυήματα φαντασίας"

ΑΕΚ: "Δεν χρίζουν απάντησης τα αποκυήματα φαντασίας"

Στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν για το δελτίο Τύπου του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά δεν σκοπεύουν να απαντήσουν σε καταγγελίες που αποτελούν αποκύημα φαντασίας

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας με αναφορές σε τραμπουκισμούς, έφτασε και στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Και το πρώτο που έπραξαν, πριν αποφασίσουν πως θα αντιδράσουν, είναι να ενημερωθούν αν πράγματι ισχύουν όσα καταγγέλει ο Δήμος στην ανακοίνωση του. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε υψηλόβαθμό στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ «από τις πληροφορίες που συλλέξαμε, διαπιστώσαμε πως πρόκειται για τερατουργήματα της φαντασίας του Δημάρχου». Και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να υπάρξει επίσημη αντίδραση.

Άλλωστε η ΑΕΚ έχει τοποθετηθεί με επίσημη ανακοίνωση προ ολίγων ημερών, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως « σε όλες τις συκοφαντικές αναφορές του κυρίου Δημάρχου το μόνο που του απαντάμε είναι ότι η ΑΕΚ σε ολόκληρη αυτή την επίπονη διαδρομή έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και έχει κρατήσει ηπιότατη στάση απέναντι στην πρωτοφανή αδιαλλαξία του. Εκείνος δεν σέβεται τον νόμο και τις αποφάσεις του ΣτΕ στο οποίο εκείνος προσέφυγε!»

Ενώ εκείνο που οι άνθρωποι της ΑΕΚ επισημαίνουν σ’ όλους όσους ενημερώνουν πως θα κινητοποιηθούν υπέρ του γηπέδου, είναι πως «όλες οι αντιδράσεις πρέπει να είναι απόλυτα ειρηνικές για να μην δώσουμε το παραμικρό άλλοθι σε αυτόν τον κύριο». Και αυτή είναι η στάση που θα συνεχίσει να κρατά η ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ