ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτούς ξεκινάει ο Καρέρα με τον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Karera, AEK (eurokinissi) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (15:00) στο ΟΑΚΑ και θέλει όσο τίποτα άλλο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτά είναι τα πλάνα ενδεκάδας του Μάσιμο Καρέρα.

Η νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Super League 1 αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την ΑΕΚ, που θέλει όσο τίποτα να πάρει το τρίποντο και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τη λευκή ισοπαλία στη Λαμία.

Η Ένωση έχει ασφαλώς τον πρώτο λόγο κόντρα σε έναν αντίπαλο που μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να είναι σε δύσκολη θέση και παλεύουν πλέον κάθε ματς, διότι τα περιθώρια είναι στενά.

Ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει κόντρα στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Ο Μπάρκας επιστρέφει στα γκολπόστ μετά τον τραυματισμό του, στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Τσιγκρίνσκι και Βράνιες, δεξιά θα είναι ο Παουλίνιο, αριστερά ο Χουλτ και στον άξονα ο Κρίστιτσιτς με τον Σαμπανάτζοβιτς. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Μάνταλος, δεξιά ένας εκ των Βέρντε και Ντέλετιτς και πίσω από τον Γιακουμάκη θα βρίσκεται ο Λιβάγια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ