ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτοί θα είναι οι 11 του Καρντόσο

EUROPA LEAGUE / ÁÅÊ - ÊÑÁÉÏÂÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÁÅÊ - ÊÑÁÉÏÂÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα ματς που έχει τη μορφή του κατ' επείγοντας για νορμάλ εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα δίνει απόψε (21:00) η ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ. Σε ποιους 11 φαίνεται ότι καταλήγει ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Μετά την υπερ-ανάλυση (παραμονή ευρωπαϊκού ματς, γεγονός που δεν συνηθίζεται) των αγωνιστικών δρώμενων της ΑΕΚ, των αποφάσεών του που συζητήθηκαν και τη σπέκουλα γύρω από τα αποδυτήρια, ο Μιγκέλ Καρντόσο και οι παίκτες του, καλούνται απόψε να περάσουν από την κουραστική θεωρία στην εφαρμοσμένη πράξη.

Να παίξουν καλύτερα και να πάρουν αποτέλεσμα που θα αφήνει εικόνα πρόκρισης, κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. Σε ποιους 11 φαίνεται να καταλήγει ο Καρντόσο και για ποιες θέσεις έχει δεύτερες σκέψεις;

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Αμετακίνητος παραμένει ο Βασίλης Μπάρκας, ξέχωρα από τα πολλά λάθη του με τη μπάλα στα πόδια, κόντρα στην Κραιόβα. Άλλωστε ως δεύτερος επελέγη ο Αθανασιάδης που δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς με την ΑΕΚ.

ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ: Φαβορί είναι ο Παουλίνιο, όχι ένεκα της «πορτογαλοίησης» για την οποία κατηγορήθηκε αλλά κατηγορηματικώς αποποιήθηκε ο Καρντόσο, αλλά διότι ο Μπακάκης δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ: Από τη στιγμή που ο Χουλτ «κόπηκε», λογικά για να είναι βασικός την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη, ο Λόπες θα πάρει την αριστερή πλευρά. Ο Μπακάκης θα λογίζεται και εδώ ως η εναλλακτική λύση, για παν ενδεχόμενο.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ακλόνητος θα παραμείνει ο Βράνιες, ενώ με τον τρόπο που αναφέρθηκε ο Καρντόσο, μιλώντας για τον Σβάρνα, ο 22χρονος στόπερ είναι και πάλι το φαβορί αντί του Οικονόμου που έχει να παίξει καιρό.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Το δίδυμο Σιμάο - Σιμόες, μετράει τα περισσότερα χιλιόμετρα έως τώρα κι έχει τον πρώτο λόγω για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Σκέφτεται πάντως να δώσει την ευκαιρία στον φρέσκο Γαλανόπουλο ο προπονητής, θα συνιστά μεγάλη έκπληξη αν ξεκινήσει ο εκτός φόρμας Κρστίτσιτς.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΑΦ: Ο Πέτρος Μάνταλος, είναι έως σήμερα ο κορυφαίος και μαζί ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας στα επίσημα ματς. Δεν έχει αντίπαλο σε αυτή τη θέση, αν και θα προτιμούσε να παίζει στον άξονα.

ΔΕΞΙΟΣ ΧΑΦ: Η θέση διεκδικείται από τους Ζεράλδες και Βέρντε, αν δεχθούμε ότι θα γίνει το φυσιολογικό, με τη χρησιμοποίηση του Λιβάγια πίσω από τον επιθετικό περιοχής. Αμφότεροι δεν είναι καλά τελευταία, οπότε είμαστε στο 50%-50%.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Ο Λιβάγια το θέλει και το απαιτεί (βάσει εικόνας) να παίζει στους χώρους που ξέρει να αποδίδει πραγματικά καλά και δίχως να παίζει με βαρίδια στη σκέψη του. Λογικά θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει πίσω από τον Ολιβέιρα.

ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: Ο Πορτογάλος επιθετικός θα πάρει το δεύτερο επίσημο ματς ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης, άλλωστε γι αυτό δαπανάται ένα σημαντικά μεγάλο ποσό για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ. Αν επιλεγεί ο Λιβάγια, τότε η τριάδα πίσω του, θα αποτελείται από τους Ζεράλδες, Μάνταλο και Βέρντε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ