ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Αυτή είναι η ομάδα που θέλει τον Σιμόες

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σιμόες EUROKINISSI SPORTS

Η Αλ Ουάχντα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θέλει να αποκτήσει τον Πορτογάλο μέσο, Αντρέ Σιμόες, ο οποίος έχει "τελειώσει" από την ΑΕΚ.

Για τον Αντρέ Σιμόες έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες μια διπλή φημολογία στην… αγορά. Η πρώτη θέλει ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να έχει ανοίξει ακόμα και δίαυλο επικοινωνίας και συζητήσεων με την πλευρά του Πορτογάλου χαφ. Η δεύτερη, θέλει να υπάρχει ενδιαφέρον για τον 29χρονο εντός των συνόρων.

Η ομάδα από τα ΗΑΕ που θέλει να αποκτήσει τον Ίβηρα ποδοσφαιριστή είναι η Αλ Ουάχντα, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος, στο -7 από την πρωτοπόρο Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ και την Al Sharjah.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Σιμόες, που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κατέγραψε 87 συμμετοχές στη Super League, 22 στο Κύπελλο και 21 στην Ευρώπη. Πριν από την Ένωση αγωνιζόταν στην Μορεϊρένσε της χώρας του.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αγωνίζεται ένας ακόμη παίκτης που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Πέδρο Κόντε, που πλέον ανήκει στην 7η της κατάταξης Bany Yas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σιμόες: "Στεναχωρήθηκα, αλλά φεύγω σαν φίλος από την ΑΕΚ"
ΑΕΚ: Τελειώνουν σύντομα οι τρεις

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ