ΑΕΚ: Άστραψε ο Ίβιτς στα Σπάτα

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς ήταν ξεκάθαρος σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ότι η ομάδα δεν θα ανεχτεί κακές συμπεριφορές και παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού.

Κάποια κρούσματα απειθαρχίας που αφορούσαν σε εντός του προπονητικού κέντρου νεύρα μεταξύ κάποιων παικτών αλλά και παραβίαση εσωτερικού κανονισμού με εξωαγωνιστική χροιά από κάποιους άλλους, ήταν οι λόγοι που έφεραν τον Ίλια Ίβιτς στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων με διάθεση να ξεκαθαρίσει πράγματα και να διαχωρίσει τη θέση του απέναντι σε τέτοια συμβάντα:

"Στα θέματα πειθαρχίας να ξέρετε ότι δεν θα περνάει τίποτα χωρίς να επιβάλλεται ο κανόνας λειτουργίας της ομάδας. Απαγορεύεται το οποιοδήποτε πρόβλημα σε πειθαρχικό επίπεδο. Απαιτώ και θα διαπιστώσετε ότι έχω τον τρόπο να το επιβάλλω, να τηρούνται όλα όσα υπάρχουν ως κανόνες λειτουργίας και πειθαρχίας.

Πρόκειται για ένα κομμάτι στο οποίο, τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής σας, δίνουμε μεγάλη σημασία. Μεγαλύτερη και από την όποια αγωνιστική αξία ενός ποδοσφαιριστή και απέναντι σε αυτά, θα είμαστε αμείλικτοι. Είναι τέτοια και η πρόθεση της διοίκησης απέναντι σε όλους, να το γνωρίζετε αυτό", τόνισε στους παίκτες της ΑΕΚ, ο Ιλια Ιβιτς.

Στην Ένωση πιάνονται από μικρά παραπτώματα για να σταματήσουν τα μεγάλα. Να σβήσουν τη φωτιά πριν ακόμα αρχίσει. Ο Ίβιτς είχε και συγκεκριμένα παραδείγματα να αναφέρει, όμως δεν το έκανε διότι δεν ήταν πρόθεσή του να βγάλει κόσμο στον τάκο. Την επόμενη φορά όμως, αυτά τα 2-3 πράγματα που έχουν συμβεί, δεν θα λάβουν συγχωροχάρτι.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.