ΑΕΚ

AEK: "Ας ανοίξουν οι κάμερες να δούμε τι έγινε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ στην απολογία παραδέχθηκε την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στ' αποδυτήρια, αλλά αμφισβήτησε όλο το κατηγορητήριο και ζήτησε ν' ανοίξουν οι κάμερες.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε για όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη από τον αντιπρόεδρο και νομικό της σύμβουλο, Άλκη Αλεξίου, ενώ τον Δημήτρη Μελισσανίδη εκπροσώπησε η δικηγόρος, Έλλη Ρίζου.

Η Ένωση κατά την απολογία της αμφισβήτησε την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και ότι υπήρξε βιαιοπραγία κατά του γυμναστή του Άρη, Λάζαρου Βαρδάκη. Η κιτρινόμαυρη υπεράσπιση κατέθεσε και την ένορκη κατάθεση του γιατρού του ματς, σύμφωνα με την οποία ο γυμναστής δεν είχε πρόβλημα και ζήτησε την τοποθέτηση κολάρου γιατί αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στον αυχένα του.

Επικαλέστηκε την έκθεση της Αστυνομίας, στην οποία δεν περιγράφεται κάποιο επεισόδιο - κατατέθηκε μάλιστα και φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει ότι στο χώρο δεν υπάρχει φίλαθλος - κατά τους πανηγυρισμούς για το γκολ του Όγκνιεν Βράνιες.

"ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ"

Για την αναφορά στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα για τα όσα έγιναν στ' αποδυτήρια - στην έκθεση αναφέρεται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαστούκισε τον Θόδωρο Καρυπίδη και ότι οπαδός πίεσε τα γεννητικά όργανα του Πορτογάλου βοηθού - με αποτέλεσμα οι διαιτητές να μην βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να καθυστερήσει κατά 25 λεπτά, η Έλλη ρίζου κατέθεσε αίτημα της ΑΕΚ για ν' ανοίξουν οι κάμερες. " Ας ανοίξουν οι κάμερες να δούμε τι έγινε" υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Για το επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Θεόδωρο Καρυπίδη - για το οποίο ο παρατηρητής επικαλείται πληροφόρησή του από την Αστυνομία - η Ένωση ανέφερε ότι η Αστυνομία στην έκθεσή της κάνει λόγο για διαπληκτισμό.

Σε κάθε περίπτωση οι δικηγόροι του Δικεφάλου παραδέχθηκαν την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο χώρο που οδηγεί στ' αποδυτήρια (όχι στ' αποδυτήρια των διαιτητών) με σκοπό να διαμαρτυρηθεί, αμφισβήτησαν ωστόσο το γεγονός ότι κάποιος πίεσε τα γεννητικά όργανα του βοηθού.

Το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ κατέθεσε τα υπομνήματα και περιμένει την έκδοση της απόφασης, χωρίς να γνωρίζει πότε αυτή θα βγει.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση κινδυνεύει σε περίπτωση που κριθεί ένοχη για τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο με τιμωρία δύο έως τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ