ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ Μάνταλου, Σβάρνα και Μπακάκη

NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Και το δεύτερο τεστ για τον κορονοϊό που υποβλήθηκαν οι Πέτρος Μάνταλος, Στράτος Σβάρνας και Μιχάλης Μπακάκης ήταν αρνητικό, με τους τρεις διεθνείς να τίθενται στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (12/09, 21:00).

Κανονικά στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για τον τελικό με τον Ολυμπιακό (12/09, 21:00) τέθηκαν οι Πέτρος Μάνταλος, Στράτος Σβάρνας και Μιχάλης Μπακάκης. Οι τρεις διεθνείς υποβλήθηκαν και σε δεύτερο τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο ήταν αρνητικό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της ΑΕΚ απ' το απόγευμα της Τετάρτης (09/09).

Θυμίζουμε πως οι τρεις παίκτες, αλλά και γενικότερα όλοι οι διεθνείς, χρειάστηκε να υποβληθούν σε συνεχόμενα τεστ για τον κορονοϊό, ύστερα από την ενημέρωση της ΕΠΟ πως βρέθηκε θετικός στον ιό ο Δημήτρης Λημνιός. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει κάποιο άλλο θετικό κρούσμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ