ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αραούχο day

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου κατάφερε να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Σέρχιο Αραούχο. Για λογαριασμό του Αργεντινού πέρασε στα ψιλά η πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλου.

Αραούχο, λοιπόν, ξανά στην ΑΕΚ. Όπως το καλοκαίρι που προηγήθηκε της κατάκτησης του πρωταθλήματος, έτσι και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2019/2020, η Ένωση την τελευταία ημέρα που επιτρέπονται προσθήκες φέρνει στην Ελλάδα τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο κόσμος της Ένωσης ετοιμάζεται να υποδεχθεί για τρίτη φορά τον Αργεντινό επιθετικό στο "Ελ. Βενιζέλος". Ο Αραούχο αναμένεται στη χώρα μας στις 13:30 με πτήση από την Φρανκφούρτη. Στη συνέχεια θ' ακολουθήσουν τα τυπικά της διαδικασίας και η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Υπενθυμίζουμε πως οι κιτρινόμαυροι κάνουν δικό τους τον Τσίνο με δανεισμό από την Λας Πάλας ως το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς 2,5 εκατ. ευρώ. Η οψιόν αυτή θα είναι "ζωντανή" μέχρι την τελευταία ημέρα του Μαΐου.

Η είδηση αυτή αποτελεί ουσιαστικά επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του διευθυντή του Sport24 Radio 103,3 Παντελή Διαμαντόπουλου, που είχε αποκαλύψει από τις 21 Ιανουαρίου το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Αργεντινό φορ, με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου να έχει κάνει γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ του πως ο Αραούχο ήταν κλεισμένος από τους κιτρινόμαυρους εδώ και μία εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αραούχο είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να υπογράψει με την Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά η μεταγραφή χάλασε γεγονός που άνοιξε διάπλατα το δρόμο της επιστροφής του στην ΑΕΚ! Από εκεί και έπειτα, πάντως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε την εντολή προσπάθειας απόκτησης του Αραούχο, ασχέτως της μη πώλησης του Νέλσον Ολιβέιρα στην Γουλβς η οποία ενδιαφέρθηκε το προηγούμενο διάστημα για τον Πορτογάλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ