ΑΕΚ

ΑΕΚ: Απορρίπτεται η πρόταση της ΣΠΑΛ για Λιβάγια

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ απορρίπτει την πρόταση της ΣΠΑΛ για τον Μάρκο Λιβάγια - όπως αποκλειστικά μετέδωσε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου - και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με τα τωρινά δεδομένα ο Κροάτης μένει στην Ένωση.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκάλυψε κατ' αποκλειστικότητα το μεσημέρι της Παρασκευής (31/1) στον Sport24 Radio 103,3 ότι η ΣΠΑΛ κατέθεσε πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια!

Η Ένωση, ωστόσο, δεν δείχνει τη διάθεση να δεχτεί την πρόταση της ομάδα από τη Φεράρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες την απέρριψε και ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικέφαλου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Εκτός, δηλαδή, κι αν η ομάδα από την Εμίλια-Ρομάνια ανεβάσει κατά πολύ την πρότασή της. Κάτι το οποίο, ωστόσο, δεν διαφαίνεται, τηρουμένων και των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων. Η ΣΠΑΛ έχει συγκεντρώσει μετά από 21 ματς 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας της Serie A.

O Μάρκο Λιβάγια έχει την τρέχουσα σεζόν έξι γκολ σε 18 ματς της Super League 1, ενώ πέτυχε και τρία γκολ σε τέσσερα ματς στα προκριματικά του Europa League. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λιβάγια βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ