ΑΕΚ

ΑΕΚ: Από Λισαβόνα στην Ελλάδα ο Ολιβέιρα

Portugal's player Nelson Oliveira attempts a shot at goal during their friendly soccer match with Turkey, Saturday, June 2 2012, at the Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Paulo Duarte)
Portugal's player Nelson Oliveira attempts a shot at goal during their friendly soccer match with Turkey, Saturday, June 2 2012, at the Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται και την Τρίτη (16/7) ο Πορτογάλος φορ να γίνει "κιτρινόμαυρος".

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει με επιτυχία τόσο την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε όσο και αυτή του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός την Τετάρτη (17/7) θα βρεθεί στην Λισαβόνα για να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα και έπειτα θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Τη δεδομένη στιγμή το τιμ του Ολιβέιρα σε συνεννόηση με την Ένωση ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται την Τρίτη (16/7) τα πάντα να έχουν τελειώσει και ο διεθνής Πορτογάλος να γίνει "κιτρινόμαυρος". Υπενθυμίζουμε πως ο σέντερ φορ της Νόριτς θα υπογράψει διετές με τη νέα του ομάδα και οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ