ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Οσοι θέλετε να αποχωρήσετε, είστε ελεύθεροι"

ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με διάθεση να ξεκαθαρίσει πράγματα στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι ατάκες του για αλλαγές και ο αποχαιρετισμός του Ουφάνο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για να μιλήσει στους ανθρώπους της ομάδας: «Ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας, είμαι εγώ. Εγώ όμως, έχω μάθει και να είμαι νικητής. Δεν ξέρω αν είστε κι εσείς νικητές. Ή αν μπορείτε να γίνετε τέτοιοι. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες» είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Δεν είμαι από αυτούς που θα πουν ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου, όμως κάποια πράγματα, πρέπει να τα ξεθαρίσουμε τώρα. Όσοι θέλετε να αποχωρήσετε, είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας προτάσεις στην ομάδα. Όσοι δεν το κάνετε θα προπονήστε μόνοι σας».

Στην προπόνηση αποχαιρέτισε ο βοηθός του Χιμένεθ, Ουφάνο, ο οποίος είχε ανακοινώσει από χθες στους παίκτες ότι αποχωρεί, καθώς επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο της Ισπανίας που χρόνια τώρα εργάζεται.

Διαβάστε ακόμη
Μένει στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ
Πέντε πράγματα που η ΑΕΚ οφείλει να επαναπροσδιορίσει
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ