ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανοικτή "χαραμάδα" με Μπακασέτα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Υπάρχει ορθάνοικτη η "χαραμάδα" για να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του Μπακασέτα και την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, καθώς φαίνεται πως έχουν ξαναχτιστεί γέφυρες ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Όσο οι τρεις «κομμένοι» ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και κυρίως ο Τάσος Μπακασέτας και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παραμένουν απολύτως ενεργά μέλη της ομάδας. Και όσο οι σχέσεις τους με την Ένωση παραμένει εξαιρετική και όσο δεν υπάρχει η προοπτική να συνεχίσουν σ’ άλλη ομάδα την καριέρα τους, τόσο παραμένει ανοικτή μια «χαραμάδα» για ανατροπή των δεδομένων.

Μάλιστα φαίνεται πως αυτή η χαραμάδα είναι λίγο… μεγαλύτερη, στην υπόθεση του Μπακασέτα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός επί της ουσίας δεν είχε πει ποτέ το τελικό «όχι» στην πρόταση της ΑΕΚ. Και περισσότερο τον πήρε η… μπάλα της έντασης εκείνων των ημερών της αγωνιστικής κρίσης.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε από τότε που έμεινε εκτός αγωνιστικής εξίσωσης μέχρι και τώρα, δεν προέκυψε κάποια πρόταση από το εξωτερικό, που να τον ικανοποιεί.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, πως έχουν ξανακτιστεί γέφυρες ανάμεσα στον Μπακασέτα και την ΑΕΚ, για την πιθανότατα ανανέωσης του συμβολαίου του και παραμονής του στην ομάδα. Μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες, δηλαδή άμεσα, αναμένεται το τοπίο να ξεκαθαρίσει και να φανεί αν μπορεί να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση.

Πάντως, έτσι κι αλλιώς, η ΑΕΚ από την πλευρά της, ακόμα και μετά την εξέλιξη μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, δεν απέσυρε από το τραπέζι ούτε την πρόταση της, ούτε την επιθυμία της να κρατήσει τον Μπακασέτα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ