ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανησυχία για Μάνταλο

ΑΕΚ: Ανησυχία για Μάνταλο

Με προβλήματα έχει αρχίσει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Υπάρχει ανησυχία για Μάνταλο, ενώ δεν προπονήθηκαν με το υπόλοιπο γκρουπ Σιμόες και Μπακάκης.

Μπελάδες ενόψει Παναθηναϊκού προέκυψαν στον Μανόλο Χιμένεθ στην έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ για το σαββατιάτικο (9/3, 19:30) ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, καθόσον αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Στην ΑΕΚ αποφάσισαν να προφυλάξουν τον αρχηγό με τον κίνδυνο να πάθει θλάση και να ρισκάρει να μείνει για καιρό εκτός δράσης.

Από εκεί και πέρα, ο Αντρέ Σιμόες βρέθηκε μαζί με τον τραυματία Νίκλας Χουλτ να κάνουν πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Πορτογάλος είχε υποστεί μία διάταση στον αριστερό δικέφαλο και θα δείξει μέσα στην εβδομάδα εάν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους "πράσινους".

Όσον αφορά στον Μπακάκη, ο δεξιός οπισθοφύλακας της Ένωσης δεν έχει πάθει κάποια ζημιά, αλλά μερικές ενοχλήσεις στους κοιλιακούς τον ανάγκασαν να πάει συντηρητικά με θεραπεία. Στα θετικά για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι η επιστροφή του Κρστίτσιτς σε κανονικούς ρυθμούς, έπειτα από το πρόβλημα που προέκυψε πριν από την αναμέτρηση με τον Άρη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ