ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανεβάζει στροφές ο Κρίστιτσιτς, αμφίβολος ο Γαλανόπουλος

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ανέβασε στροφές στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή (11/1), αντίθετα ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε μόνο ατομικό, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (14/1, 19.30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για την ΑΕΚ το παιχνίδι με τον ΠΑΣ την Δευτέρα (14/1) έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα σχεδόν... τελικού, για περισσότερους από έναν λόγους. Η προετοιμασία για το ματς στα Γιάννενα ξεκίνησε από σήμερα(11/1) , με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς να ανεβάζει στροφές ακόμα περισσότερο και να βγάζει μέρος του κανονικού προγράμματος.

Ο Σέρβος χαφ "φορτσάρει" για να κερδίσει το χαμένο έδαφος, καθώς του λείπουν προπονήσεις. Μέχρι και το ματς με τον ΠΑΣ υπάρχουν ακόμα δυο μέρες δουλειάς. Και αναλόγως με την εικόνα που θα δείξει ο Κρίστιτσιτς, θα κριθεί αν θα μπορέσει να τον συμπεριλάβει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην αποστολή.

Πάντως αμφίβολος για το παιχνίδι στα Γιάννενα είναι και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο νεαρός μέσος υποφέρει από οσφυαλγία, δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε και σήμερα. Και αν δεν τα καταφέρει ούτε αύριο (12/1) να μπει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, δύσκολα θα παίξει στο ματς με τον ΠΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Λεπτή κιτρινόμαυρη γραμμή
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ