ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αναζητά τη φόρμουλα για Βέρντε

FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ντανιέλε Βέρντε της Ρόμα συνεχίζει ν' απασχολεί την ΑΕΚ. Θετικός ο παίκτης για Ελλάδα εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ της Ένωσης και των Ρωμαίων.

Η ΑΕΚ έχει κλείσει τις περισσότερες "τρύπες" του ρόστερ και συνεχίζει δυναμικά για να ολοκληρώσει το βασικό μεταγραφικό σχεδιασμό, πατώντας στο πλάνο και τα θέλω του νέου κόουτς, Μιγκέλ Καρντόσο. Πρώτος στόχος, τη δεδομένη στιγμή για τους "κιτρινόμαυρους", είναι να τελειώνει με τον εξτρέμ.

Το θέμα του ακραίου επιθετικού απασχολεί αρκετό καιρό τους "κιτρινόμαυρους", ωστόσο φέτος φαίνεται πώς γίνεται προσπάθεια ν' αποκτηθεί μία ποιοτική λύση που θα εξυπηρετεί το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού και θα κλείσει την "πληγή".

Με τη μέχρι στιγμής πληροφόρηση, τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές που απασχολούν την ΑΕΚ με τον έναν να έχει ελαφρύ προβάδισμα. Αυτός είναι ο Ντανιέλε Βέρντε της Ρόμα για τον οποίο έγραψαν πρώτα στην Ιταλία ότι απασχολεί την Ένωση πριν από περίπου ένα μήνα.

Το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ΑΕΚ - Ρόμα - Βέρντε βρίσκονται σε συζητήσεις, αναζητώντας τη φόρμουλα απόκτησης του παίκτη. Τα δύο κλαμπ διατηρούν καλές σχέσεις, πράγμα που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι "κιτρινόμαυροι" να ψάξουν και την αγορά του 23χρονου αριστεροπόδαρου με τα καλά στημένα (εφόσον οι απαιτήσεις από την "Αιώνια Πόλη" κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια).

Από το περιβάλλον του παίκτη, πάντως, προκύπτει θετική σκέψη στο ενδεχόμενο μετακίνησης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το γεγονός, άλλωστε, πως η ΑΕΚ πήρε τον Πόνσε και ο Αργεντινός εκτοξεύθηκε παίρνοντας μεταγραφή με εξαιρετικό συμβόλαιο στη Ρωσία, δεν περνάει απαρατήρητο τόσο από τον Βέρντε όσο και από την Ρόμα που από την παραχώρηση του Έσε στην Σπαρτάκ Μόσχας θ' αποκομίσει καλά χρήματα.

Διαβάστε ακόμα:
ΑΕΚ: O νέος Πόνσε και το standing ovation του Ρονάλντο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ