ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Σβάρνας μέχρι το 2025

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στράτο Σβάρνα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα παραμείνει ο Στράτος Σβάρνας. Ο 22χρονος στόπερ επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο για τις πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά και την κλήρωση/συμμετοχή στην Εθνική. Το τωρινό ολοκληρωνόταν το 2023, επομένως πρόκειται για διετή επέκταση συνεργασίας.

Tην περσινή σεζόν, ο νεαρός αμυντικός πραγματοποίησε 31 συμμετοχές με δύο γκολ, ενώ φέτος άρχισε βασικός στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη 2η αγωνιστική της Super League. Ανήκει στην ΑΕΚ απ' τον Αύγουστο του 2018, όταν κι επέστρεψε ύστερα από μία επιτυχημένη διετία στην Ξάνθη.

Ο Σβάρνας ουσιαστικά καθιερώθηκε με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε και ο 22χρονος αμυντικός τον δικαίωσε.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Στράτου Σβάρνα. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Στράτος Σβάρνας αποκτήθηκε από την ΑΕΚ σε ηλικία 17 ετών από τον ΑΟ Τριγλία Ραφήνας, την άνοιξη του 2014. Το 2016 παραχωρήθηκε στην Ξάνθη, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις τα επόμενα δύο χρόνια, πριν επιστρέψει το καλοκαίρι του 2018.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 47 παιχνίδια έως σήμερα, έχοντας σκοράρει δύο φορές. Παράλληλα, μέσω των εμφανίσεων του με την Ένωση κέρδισε την κλήση του στην Εθνική Ανδρών, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις αρχές του μήνας (3 Σεπτεμβρίου), στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σλοβενία.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΑΕΚ, ο Στράτος Σβάρνας δήλωσε στο aekfc.gr: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που συνεχίζουμε μαζί. Γιατί είναι αυτό που πάνω απ’ όλα ήθελα! Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τη στήριξη και πάνω απ’ όλους τον κ. Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου. Το μόνο που εύχομαι είναι με σκληρή δουλειά και πλήρη αφοσίωση στην ομάδα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και όλοι μαζί να καταφέρουμε την υλοποίηση των υψηλών στόχων της ΑΕΚ".

Στράτο, για πάντα εδώ!

Με υγεία και δύναμη για την εκπλήρωση όλων των στόχων σου με την κιτρινόμαυρη φανέλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Ο Μάνταλος "απελευθέρωσε" τον Βασιλαντωνόπουλο
VIDEO: Η ανάλυση των φάσεων της 2ης αγωνιστικής από τον Κλάτενμπεργκ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ